keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Salicelaw - coleslaw talon tapaan



valkokaalia (pieni luomukerän puolikas). Osa raastettuna, osa suikaloituna.
1 porkkana raastettuna
omenaa raastettuna
fenkolia suikaloituna

majoneesia
sinappia
suolaa
sokeria
mustapippuria
valkoista balsamicoa

Salicelawin kanssa barbequemarinoitua tipua. Marinadin tein ribs-marinadin tapaisesti, savuaromilla maustettuna. Ja aurajuustoporkkanoita :P

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpähän taas sano mitään. Paitsi namnam. Ehkä sitä joskus itsekin.

Piiäs kuis nuo auraporkkanit tehdään?

Salice kirjoitti...

Auraporkkanat on kuorittu, viipaloitu ja höyrytetty melkein kypsiksi. Sitten aurajuusto ja hitusen ranskankermaa sekaisin ja kaikki vuokaan ja uuniin n. 15 min, sen verran vain että juusto sulaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitän ja niiaan. :)